Personal training Arnhem

Sinds een tijdje ben ik begonnen met sporten. Ik vind het heel lastig om zelf mijn ding te doen in de sportschool. Zelf kan het niet lang volhouden in de sportschool. Ik heb echt een schop onder me kont nodig om lekker te sporten. In mijn sportschool vertelde iemand mij over Rowin PT. Dit is een personal trainer die jou helpt met het behalen van je doelen. Ik hoorde vaker positieve verhalen hierover. Dus ben ik met hem in contact gekomen en hebben we een afspraak gemaakt. Gelijk na de afspraak die wij gehad hebben was is super tevreden.

rowin

Meer informatie over het bedrijf

Rowin PT is sinds een paar jaar begonnen met het geven van personal training. Hij doet dit in een aparte ruimte. Dit is super fijn voor de klanten omdat er niemand is die naar je omkijkt. Sommige mensen worden er heel onzeker van als andere mensen er ook bij zijn. Het sloeg bij de klanten heel erg goed aan en dit is een enorm succes geworden. Hij is er mee eens dat je resultaten alleen behaald kunnen worden door structureel te sporten. Nu is Rowin een succesvolle personal trainer en heeft hij ook een ander concept opgericht: sporten op afspraak en onder begeleiding.