Sporten bij Smart Personal training

Ik sport sinds een aantal maanden bij een sportschool bij mij in de buurt. Ik woog een aantal kilo teveel en dit wilde ik er graag vanaf trainen. Ik hadden binnen een aantal maanden niet het gewenste resultaat geboekt. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een personal trainer bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van Smart Personal Training.

groepslessen

Meer informatie op de website

Op de website van Smart Personal training is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ook is er een kopje te vinden met succesverhalen. Hier staan een aantal afbeeldingen van mensen die erg grote resultaten hebben geboekt met behulp van een personal trainer van Smart. Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik contact had opgenomen met het bedrijf. Tijdens het kennismakingsgesprek heb ik mijn doelen die ik wil behalen genoemd en ik heb samen met mijn personal trainer een voedingsschema opgesteld waarbij ik ook nog gewoon lekker kon eten. Binnen een aantal maanden was ik erg veel afgevallen en ik voelde mezelf ook eens stuk fitter en energieker. Ik ben daarom ook erg tevreden over Smart Personal Training.